van Ingen bouw- & aannemingsbedrijf

Dakopbouw - Haarlem

wie zijn wij?

Het team van Van Ingen Bouw bestaat uit zeer vakbekwame en prestatiegerichte mensen die zich altijd voor meer dan 100% inzetten. Wij verenigen kennis en ervaring, kunde en vakmanschap in een kleine en flexibele organisatie. Daarmee bieden wij u de zekerheid dat aan uw opdracht de hoogst mogelijke zorg wordt besteed. Wij kunnen snel en adequaat reageren op verschillende omstandigheden.


wat doen wij?

Van Ingen Bouw is een allround bouwbedrijf, actief op het gebied van onderhoud, renovatie, verbouw en nieuwbouw. Wij zijn gespecialiseerd in het realiseren van complexe aan- en uitbouwen, renovaties en verbouwingen. Tevens kunt u een beroep doen op onze bouwkundige expertise wanneer u advies nodig heeft.

Van Ingen Bouw is een erkend leerbedrijf.


klanten & persoonlijke begeleiding

Een positieve en klantgerichte denk- en werkwijze is onze kracht. U staat als klant centraal: wij nemen uw plannen serieus, zijn betrokken en denken met u mee. Een bouwplan gaat immers altijd om de vertaalslag van úw ideeën en wensen naar een concreet bouwwerk.

Wij hechten belang aan goede communicatie en heldere en betrouwbare afspraken. We leveren kwaliteit met een reële planning als uitgangspunt. Wij weten hoe belangrijk het is om aangenaam te wonen en te werken!